9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οπτικής & Οπτομετρίας

Η ΠΕΟΟ με ιδιαίτερη χαρά σας καλεί στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Οπτικής & Οπτομετρίας που επαναδιοργανώθηκε μετά από 5 χρόνια, και θα διεξαχθεί στην Αθήνα, στις 11-13 Νοεμβρίου 2011, στο συνεδριακό κέντρο Helexpo Palace.

 

Το Συνέδριο αυτό σηματοδοτούν δύο συγκυρίες, οι οποίες το ανάγουν στην πιο σημαντική εκδήλωση της Ένωσής μας.

 

Έχουμε την τιμή να φιλοξενούμε την φθινοπωρινή συνάντηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Οπτικής και Οπτομετρίας- ECOO που θα διεξαχθεί παράλληλα με το Συνέδριό μας στο συνεδριακό κέντρο HELEXPO και στο ξενοδοχείο Penteliko. Για πρώτη φορά στην ιστορία της ECOO, τις εργασίες της συνάντησης θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συμμετέχοντες στο συνέδριό μας. Επίσης στην Εναρκτήρια Τελετή του Συνεδρίου μας, στην οποία θα συμμετέχει και η ECOO, θα συναντήσουμε συναδέλφους από το εξωτερικό για να ανταλλάξουμε απόψεις, σκέψεις, σχεδιασμούς και προβληματισμούς για το μέλλον του επαγγέλματος.

 

Η ΠΕΟΟ με την τροποποίηση του καταστατικού της αγκαλιάζει πλέον όλους τους επαγγελματίες Οπτικούς και Οπτικούς-Οπτομέτρες, αλλά και τους φοιτητές των σχολών Οπτικής-Οπτομετρίας της χώρας μας.

 

Ιδιαίτερα εφέτος με τις καινοτομίες του συνεδρίου μας όλοι οι Έλληνες Οπτικοί και Οπτομέτρες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια Πανευρωπαϊκή συνάντηση.

 

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε ενεργά στο 9ο Συνέδριό μας.

 Το Τ.Ε.Ι. της Πάτρας και η Σχολή μας είναι η μόνη με τόσο δυναμικό παρόν - έχουμε δική μας συνεδρία ενώ στην έναρξη του συνεδρίου,  φοιτητές μας θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους (κυρίως πτυχιακές).

 

Να σημειώθεί ότι Συνεδρία Τ.Ε.Ι. δεν έχει γίνει ξανά στα χρονικά των συνεδρίων της ΠΕΟΟ και θεωρείται μεγάλη επιτυχία για το Τμήμα μας.

 

Επισυνάπτεται το προκαταρκτικό πρόγραμμα του Συνεδρίου