Ανακοινώσεις Συνεδρίων

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

  1. Το Πανελλήνιο Συνέδριο Οπτικής & Οπτομετρίας θα διεξαχθεί 11-13 Νοεμβρίου 2011, συμπίπτει με το ECOO Meeting (10-13 Νοεμβρίου 2011), και θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο Helexpo Palace, Αθήνα (http://www.peoo.gr/files/pdf/Sinedrio2011.pdf).

    Οι καταθέσεις περιλήψεων έχει ξεκινήσει. ΄Ωντας μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του συνεδρίου εξασφαλίσαμε Συνεδρία Τμήματος Οπτικής & Οπτομετρίας Αιγίου και θα ήταν μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική εμπειρία να παρουσιάσετε ως φοιτητής του Τμήματος ένα θέμα.

Κάθε παρουσίαση θα είναι 10λεπτη - προτεραιότητα θα δοθεί στους φοιτητές των πτυχιακών.
Εάν κάποιος άλλος φοιτητής προτίθεται να παρουσιάσει κάποιο θέμα, στείλτε μου παρακαλώ mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. μέχρι το αργότερο την Κυριακή 11/09 με τα στοιχεία σας και τον τίτλο της παρουσίασής σας και θα ενημερωθείτε για την έκβαση της ομιλίας.

 

  1. Το 10ο Aegean Summer School in Visual Optics διοργανώνεται στις 2-4 Οκτωβρίου στη Χερσόνησο Κρήτης. Το 10ο θερινό σχολείο θα εστιάσει την Πρεσβυωπία και στις σημερινές εξελίξεις στις τεχνικές και στους τρόπους διόρθωσής της.

    Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα επισκεφθείτε το:
    htto:/www.ivo.gr/summerschool