Αναβολές μαθημάτων
Πέμπτη, 09 Δεκέμβριος 2010 00:21
Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης και στα πλαίσια τήρησης του ωρολογίου προγράμματος θα ήθελα να σας ενημερώσω επιπλέον για τα εξής:
Σε περίπτωση αναβολής μαθήματος θα πρέπει να μεριμνήσετε και για την αναπλήρωσή του. Δηλαδή, θα πρέπει να δείτε αν υπάρχει διαθέσιμη αίθουσα την ημέρα που προτείνετε την αναπλήρωση σας βάσει του προγράμματος μας αλλά και του προγράμματος της Φυσικοθερπαείας για τις αίθουσες που χρησιμοποιούνται από κοινού. Κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη Γραμματεία του Τμήματος, θα ενημερώνεστε ότι πράγματι η αίθουσα που ζητάτε δε θα χρησιμοποιηθεί από άλλο καθηγητή που πραγματοποιεί και αυτός τυχόν δική του αναπλήρωση.
Τέλος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. θα στέλνετε την ανακοίνωση όπως αυτή που σας επισυνάπτεται η οποία και θα αναρτάται προς έγκαιρη ενημέρωση των σπουδαστών.
Όπως ήδη έχετε αντιληφθεί, λόγω έλλειψης αιθουσών η όλη αυτή διαδικασία είναι εξαιρετικά περίπλοκη και γι’ αυτό παρακαλείστε να αποφεύγετε τις αναβολές εκτός πολύ σοβαρού λόγου.

Ο Προϊστάμενος του Τμήματος
Κ. Κουτσογιάννης