Κατάθεση πτυχιακών εργασιών στη Βιβλιοθήκη-Έλεγχος λογοκλοπής
Κυριακή, 02 Οκτώβριος 2016 20:41
Στα πλαίσια της έναρξης λειτουργίας του Ιδρυματικού Καταθετηρίου "Αθηνά" του ΤΕΙ Δυτ. Ελλάδας (βλ. http://www.library.teiwest.gr --> Ιδρυματικό Καταθετήριο Αθηνά), σας γνωρίζουμε ότι απαιτείται η σωστή τήρηση των προδιαγραφών σύνταξης των πτυχιακών εργασιών, όπως φαίνονται στο σύνδεσμο Υποβολή πτυχιακής στην αρχική σελίδα της Βιβλιοθήκης.Παρακαλούμε για τη λεπτομερή επίβλεψη των πτυχιακών εργασιών προκειμένου να μην παρουσιάζεται έλλειψη των απαραίτητων στοιχείων και να υπάρχει ομοιομορφία κατά την εναπόθεσή τους.

Οι πτυχιακές εργασίες που κατατίθενται στη Βιβλιοθήκη πρέπει να συνοδεύονται από τη Δήλωση κατάθεσης και διάθεσης  υπογεγραμμένη από όλους τους συμμετέχοντες σπουδαστές.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται και για την τρέχουσα ακαδημαϊκή χρονιά η συνδρομή στο σύστημα ελέγχου λογοκλοπής Turnitin. Οι υφιστάμενοι λογαριασμοί εξακολουθούν να ισχύουν. Για περισσότερες πληροφορίες ή δημιουργία νέων λογαριασμών απευθυνθείτε στον υπεύθυνο διαχείρισης του συστήματος κο Αντώνιο Ποταμιάνο (τηλ. 2610-369119, email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ) ή επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης.

Αναστασία Αταμέγκου