Μήνυμα Προέδρου τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας (σε φοιτητές με έναρξη πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ)
Τρίτη, 03 Μάιος 2016 11:20

ΜΗΜΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

Αγαπητοί Φοιτητές,

Σας ενημερώνουμε ότι η Γραμματεία του τμήματος ανέλαβε να διεκπεραιώσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του ΤΕΙ (εν αναμονή της πρόσληψης ατόμου για τεχνική υποστήριξη πρακτικής) προκειμένου να μπορέσετε να ξεκινήσετε κανονικά από 1η Μαϊου 2016 την πρακτική σας άσκηση μέσω ΕΣΠΑ.

Οι συμβάσεις σας μαζί με τα συνοδευτικά σας έγγραφα διαβιβάστηκαν για έλεγχο και έγκριση/υπογραφές στο γραφείο πρακτικής άσκησης και στον ΕΛΚΕ. Εκεί κρίθηκε ενόψει και του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ ότι πρέπει να γίνουν αλλαγές στις συμβάσεις αλλά λόγω του περιορισμένου χρόνου πριν την έναρξη πρακτικής σας προκειμένου να μην υπάρξει οποιοδήποτε πρόβλημα στην έναρξη πρακτικής σας, διορθώθηκε μία σύμβαση την οποία θα λάβετε τις επόμενες ημέρες μέσω συστημένης επιστολής ΕΛΤΑ στους φορείς πρακτικής άσκησης σας και την οποία θα κρατήσει ο φορέας πρακτικής σας μέχρι την αντικατάσταση της με τη νέα.

Η νέα σύμβαση που θα πρέπει να έχετε εσείς, ο φορέας πρακτικής άσκησης, το τμήμα Οπτικής & Οπτομετρίας και ο ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος είναι η κάτωθι:

ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 25 ΕΤΩΝ

Τη σύμβαση αυτή θα πρέπει άμεσα να εκτυπώσετε σε 4 αντίγραφα, να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας και του φορέα, να υπογραφεί από εσάς και το φορέα, σφραγιστεί από το φορέα και να αποστείλετε με συστημένη αποστολή μέσω ΕΛΤΑ στη Γραμματεία του τμήματος (Ψαρών 6- Αίγιο) το συντομότερο δυνατό. Κατόπιν θα μεριμνήσουμε να υπογραφούν και σας επιστραφούν τα 2 αντίγραφα, ένα για εσάς και ένα για τον φορέα πρακτικής

Για κάθε πληροφορία σχετικά με την πρακτική άσκηση σας να απευθύνεστε στους επόπτες πρακτικής και στον υπεύθυνο του τμήματος κο Ι. Θανόπουλο

Σύντομα θα επικοινωνήσει και το άτομο από την τεχνική υποστήριξη μαζί σας και θα είστε σε επαφή για ότι άλλο χρειαστεί

Χριστός Ανέστη και με το καλό να έχετε μία δημιουργική πρακτική άσκηση

Ο Πρόεδρος του τμήματος

Αν. Καθ. Κ. Κουτσογιάννης