ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΘΗΣΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+
Τετάρτη, 27 Μάιος 2015 12:59
Αγαπητοί φοιτητές - υποψήφιοι υποτροφίας Erasmus+,
Παρακαλείστε να έλθετε στην ενημερωτική συνάντηση την Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 και ώρα 12.00 στο Μικρό Αμφιθέατρο του κεντρικού κτιρίου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα.
Στη συνάντηση αυτή μπορούν να παρευρεθούν και οι Συντονιστές – υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί των Τμημάτων του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά.
Η συνάντηση αυτή αφορά πρώτιστα όσους λάβουν υποτροφία Erasmus+  μαθησιακής κινητικότητας για σπουδές ή πρακτική άσκηση αλλά Â και όσους επιθυμούν να λάβουν στο μέλλον.

Επίσης μπορεί να αποτελέσει σημείο γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων, καλής συνεργασίας μεταξύ των εμπλεκομένων μερών (φοιτητές, συντονιστές, γραφείο Erasmus) για το παρόν και
το μέλλον καλής λειτουργίας  του Προγράμματος Erasmus+  στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
Όσοι δεν παρευρεθούν παρακαλούνται να μας ειδοποιήσουν άμεσα.
Είμαστε στη διάθεση σας, για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες.

Με εκτίμηση,

Γιάγκος Ιγγλέσης

Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

Μεγ. Αλεξάνδρου 1,

26334  Κουκούλι, Πάτρα

Τηλ. : 2610 314170

e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.                                               

                 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.