Ενημέρωση - Ευχές
Τετάρτη, 16 Απρίλιος 2014 12:05
Αγαπητοί φοιτητές,

Το διοικητικό προσωπικό εκτός από την εξυπηρέτηση σας καλείται καθημερινά να διεκπεραιώσει όλα τα θέματα που αφορούν τη γενικότερη λειτουργία του τμήματος. Παρά τις δυσκολίες -με κυριότερη την έλλειψη διοικητικού αλλά και μόνιμου εκπαιδευτικού προσωπικού- καταβάλλεται κάθε προσπάθεια στην οποία θα πρέπει να συμβάλλετε και εσείς με το να μην παρεμποδίζετε το έργο της γραμματείας και να τηρείτε τις ώρες εξυπηρέτησης σας. Εννοείται ότι για οποιοδήποτε σοβαρό λόγο η Γραμματεία είναι πάντα στη διάθεση σας.

Εκτός από τις ημέρες εξυπηρέτησης σας από τη Γραμματεία μπορείτε να αιτείστε μέσω ΚΕΠ από όπου και αν βρίσκεστε τις βεβαιώσεις σας οι οποίες σας αποστέλλονται εντός προθεσμίας στο ΚΕΠ και σας παραδίδονται επικυρωμένες για πάσα νόμιμη χρήση. Επίσης οι βεβαιώσεις τις οποίες αιτείστε για να καταθέσετε σε δημόσιες υπηρεσίες μπορούν να ζητούνται αυτεπάγγελτα από τις Υπηρεσίες αυτές στο τμήμα απευθείας χωρίς την εμπλοκή σας και προκειμένου την αποφυγή ταλαιπωρίας σας. Τις βεβαιώσεις σας προσωρινά μπορείτε να τις παραλαμβάνετε από τη Βιβλιοθήκη μας ημέρες και ώρες λειτουργίας της.

Για την ενημέρωση σας θα πρέπει πρωτίστως να ανατρέχετε στον Οδηγό Σπουδών του τμήματος αλλά κ στις ειδικες πληροφορίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελιδα http://optiki.teiwest.gr καθώς επίσης και στους πίνακες ανακοινώσεων του τμήματος. Καταβάλλεται κάθε προσπάθεια αυτοματοποίησης διαδικασιών προκειμένου για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας και ταχύτερη ενημέρωση σας (διαθέσιμες ηλεκτρονικές λειτουργίες: ενημέρωση βαθμολογιών στον ατομικό σας λογαριασμό, εγγραφή και δήλωση μαθημάτων, εγγραφή στα εργαστήρια, διαχείριση  ακαδημαϊκής ταυτότητας, συγγραμμάτων, σίτισης, στεγαστικού επιδόματος, κ.α.)

Για εκπαιδευτικά θέματα να απευθύνεστε στους καθηγητές σας ημέρες και ώρες διδασκαλίας τους βάσει του ωρολογίου προγράμματος. Τα e-mail των καθηγητών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του τμήματος.

Ο πρόεδρος του τμήματος κύριος Κουτσογιάννης βρίσκεται στη διάθεση σας για οποιοδήποτε εκπαιδευτικό ζήτημα σε συνεργασία με τους Συνεργάτες του τμήματος, και κάθε Τρίτη και Τετάρτη βρίσκειται και στο γραφείο του στο Αίγο. 

altΣας εφιστούμε ιδιαίτερα την προσοχή στην τήρηση των προθεσμιών (που αφορούν δηλώσεις μαθημάτων, συγγραμμάτων, πρακτικών, πτυχιακών, αιτήσεων για λήψη  υποτροφιών και επιδομάτων, κλπ …) για τις οποίες μεριμνούμε να ενημερώνεστε έγκαιρα. (πχ η μη δήλωση μαθημάτων σας αποκλείει από τη εξεταστική διαδικασία)

Οι ημερομηνίες που ανακοινώνονται μέσω της Γραμματείας θα πρέπει να τηρούνται προκειμένου για την εύρυθμη εκπαιδευτική διαδικασία και παρακαλείσθε να τις τηρείτε.

Οι όποιες καθυστερήσεις παρεμποδίζουν μεν το έργο της Γραμματείας αλλά δημιουργούν κωλύματα στην εξέλιξη των διαδικασιών με συνέπεια να παρατηρούνται καθυστερήσεις και να αποβαίνει εις βάρος φοιτητών που είναι τυπικοί και επωμίζονται άδικα τις συνέπειες εφόσον η εξέλιξη των διαδικασιών δε γίνεται μεμονωμένα αλλά ομαδικά.

Σας ευχαριστώ και σας εύχομαι ένα Όμορφο και Θεανθρώπινο Πάσχα!

Â Η Γραμματεία του τμήματος