... για την διαδικασία επιλογής συγγραμμάτων
Πέμπτη, 27 Μάρτιος 2014 21:30

ΤΜΗΜΑ  ΟΠΤΙΚΗΣ Κ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ

(ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΕΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ)

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΚΑΔ. ΕΤΟΥΣ 2013-14

 

Σύμφωνα με με την υπ’ αριθμό Φ.12/41095/Β3 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η επιλογή και διανομή των συγγραμμάτων σε όλα τα Πανεπιστήμια και ΤΕΙ της χώρας, θα γίνεται μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας ΕΥΔΟΞΟΣ (www.eudoxus.gr) θα ξεκινήσει τη Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 16 Μαϊου 2014.

 

ΩΣ ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΡΙΖΕΤΑΙ Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2 Μαϊου 2014

 

Το Τμήμα μας έχει ήδη καταχωρίσει τις απαραίτητες πληροφορίες για τα συγγράμματα που θα διανέμονται στα μαθήματα του νέου ακαδημαϊκού έτους.

Οι σπουδαστές μπορούν να εισέρχονται κατ’ ευθείαν στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr, για να δηλώνουν τα συγγράμματα της επιλογής τους, για τα μαθήματα που παρακολουθούν κατά το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους. Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους !Για την δήλωση αυτή είναι απαραίτητη η χρήση κωδικών πρόσβασης (username / password), που θα βρουν οι σπουδαστές στο  https://e-students.teipat.gr εισάγοντας τους κωδικούς που τους έχουν δοθεί από τη Γραμματεία.

Είναι οι ίδιοι κωδικοί που χρησιμοποιούν οι φοιτητές για την ηλεκτρονική αίτηση ακαδημαικης ταυτότητας /πάσο 

Οι κωδικοί ισχύουν έως τη λήψη του πτυχίου κ γι αυτό να φροντίζουν οι φοιτητές να μη χαθούν !

Επισημαίνεται ότι βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας οι φοιτητές που έχουν υπερβεί τα ν+2 έτη σπουδών δε δικαιούνται δωρεάν διδακτικά συγγράμματα.

Στην ιστοσελίδα www.eudoxus.gr οι φοιτητές μπορούν επίσης να βρουν όλα τα συγγράμματα που έχουν δηλωθεί από όλα τα Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ της χώρας, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες για την χρήση της νέας υπηρεσίας.

 Σε περίπτωση προβλήματος μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Αρωγής χρηστών ΕΥΔΟΞΟΣ helpdesk@eudoxus.gr τηλ:801-11-13600 210-7722100