Ενημέρωση από την ιστοσελίδα
Παρασκευή, 06 Δεκέμβριος 2013 16:07

οι πληροφορίες για οτιδήποτε ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ το Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματός μας   http://optiki.teipat.gr

 Οι φοιτητές θα πρέπει πρωτίστως να ανατρέχουν στον Οδηγό Σπουδών του τμήματος αλλά κ στις ειδικες πληροφορίες που είναι αναρτημένες στην ιστοσελιδα www.optiki.teipat.gr σχετικά με εκπαιδευτικά ζητήματα όπως είναι η διαδικασία πρακτικής κ πτυχιακής.

η ενημέρωση ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ μέσω της ιστοσελίδας, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ από ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ όλα ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ.

 ΠΡΑΚΤΙΚΗ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ Κ ΕΓΚΡΙΣΗ) ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΥΤΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Οσο αφορά την πρακτική άσκηση κ την πτυχιακή εργασία θα πρέπει να είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον καθηγητή τους και να έχουν τη σύμφωνη γνώμη του πριν την τελική κατάθεση για επικύρωση πρακτικής αλλά κ την παρουσίαση της πτυχιακής στο τμήμα.

Τα e-mail των καθηγητών βρίσκονται στην ιστοσελίδα του τμήματος. Ο τρόπος επικοινωνίας καθορίζεται από τους καθηγητές και σε περιπτώσεις που οι φοιτητές αδυνατούν για οποιοδήποτε σοβαρό λόγο να παρεβρεθούν στις συναντήσεις με τους καθηγητές στο ΤΕΙ, οφείλουν να ενημερώνουν καθώς επίσης να επικοινωνούν για εκπαιδευτικά θέματα μαζί τους ημέρες και ώρες που οι καθηγητές τους θα τους υποδείξουν.


                                                         Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ