ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Τετάρτη, 06 Νοέμβριος 2013 18:13

 

ΠΡΟΣΟΧΗ !!! σημειώνεται ότι ο φοιτητής, σύμφωνα με το Ν. 4009/06-09-2011 (ΦΕΚ 195 Α), άρθρ.33, παρ.2,

«Αν δεν εγγραφεί για δύο συνεχόμενα εξάμηνα, διαγράφεται αυτοδικαίως από τη σχολή».

 

ΟΔΗΓΙΕΣ

Οι δηλώσεις μαθημάτων θα γίνουν σύμφωνα με τις οδηγίες στην ιστοσελίδα:

https://e-students.teipat.gr

 

Οδηγίες υποβολής δήλωσης

 

Με την επιτυχή είσοδό του  ο  σπουδαστής στην υπηρεσία:

                            https://e-students.teipat.gr

 και την σωστή εισαγωγή των κωδικών εμφανίζονται σε πίνακα τα μαθήματα που μπορεί    να δηλώσει.

Η δήλωση μαθημάτων είναι ατομική και περιλαμβάνει το σύνολο των μαθημάτων που επιτρέπεται να δηλώσει ο σπουδαστής λαμβάνοντας υπόψη το σύνολο των περιορισμών που προκύπτουν από το κανονισμό σπουδών, το πρόγραμμα σπουδών, και την σπουδαστική κατάσταση που βρίσκεται ο σπουδαστής. 

Κατά την οριστικοποίηση της υποβολής της δήλωσης από τον σπουδαστή, το σύστημα κάνει διάφορους ελέγχους για την ορθότητα της δήλωσης.

Εάν το σύστημα δεν κάνει δεκτή τη δήλωση μαθημάτων, εμφανίζει επεξηγηματικό μήνυμα για τους λόγους τους οποίους δεν γίνεται δεκτή. Εάν παρόλα αυτά ο σπουδαστής θεωρεί ότι η δήλωση πρέπει να υποβληθεί με τη σύνθεση μαθημάτων που έχει επιλέξει προσέρχεται στη γραμματεία του τμήματος για περαιτέρω πληροφορίες.

Εάν σπουδαστής διαπιστώσει ότι η ατομική δήλωση δεν περιέχει μάθημα που θεωρεί ότι έπρεπε να εμφανίζεται προσέρχεται στη γραμματεία προκειμένου να γίνει ο αναγκαίος έλεγχος.

Σε περίπτωση μη επιτυχούς υποβολής ή παρουσίασης οιουδήποτε άλλου  προβλήματος, ο σπουδαστής θα προσέρχεται στη γραμματεία του τμήματος.

Για την απόδειξη υποβολής της δήλωσης θα πρέπει να σας εμφανίσει

«Η δήλωση σας υποβλήθηκε με επιτυχία» και να την εκτυπώσετε.

Εάν δεν διαθέτετε εκτυπωτή, θα πρέπει να σημειώσετε τον μοναδικό «Αριθμό καταχώρησης δήλωσης» που θα σας εμφανίζει στην οθόνη.

Αν δεν σας εμφανίσει τα παραπάνω, σημαίνει ότι δεν έχει υποβληθεί η δήλωση.

 

 

 

 

 

 

ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ  ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Υπενθυμίζεται ότι οι φοιτητές υποχρεούνται να προβούν σε δήλωση μαθημάτων στο οικείο τμήμα τους και δικαιούνται να παραλάβουν συγγράμματα μόνο για τα μαθήματα εκείνα τα οποία έχουν συμπεριλάβει κατά το τρέχον εξάμηνο στη δήλωση μαθημάτων τους!!!

 

(ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

·         ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ  

·         ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΒΙΒΛΙΑ. ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

 

  • ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗ ΛΗΞΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΑ
  • Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΥ ΣΑΣ ΟΠΟΤΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΤΕ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΝΕΤΕ ΣΕ ΤΡΙΤΟΥΣ !
  • ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΔΗΛΩΣΗΣ (ΕΚΤΥΠΩΣΗ) ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

 

 

ΕΚ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ