Ενημέρωση για την Πρακτική Άσκηση 2
Δευτέρα, 07 Οκτώβριος 2013 16:01

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΑΠΟ 1/11/2013

 

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ 1/11/2013, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 22/10/2013 ΚΑΙ ΩΡΑ 11:00πμ, ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ. ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

 ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΛΑΒΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥΣ MAIL ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00-11:00πμ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ)  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!!!

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ.  ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΚΡΕΜΜΕΙ...

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ  pa.teipat.gr 

 

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

              

ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ