Πρακτική άσκηση - πτυχιακές - πτυχία
Παρασκευή, 19 Απρίλιος 2013 12:14
Αγαπητοί σπουδαστές σας υπενθυμίζουμε ότι οι πληροφορίες για οτιδήποτε ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ το Τμήμα Οπτικής και Οπτομετρίας βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Τμήματός μας   http://optiki.teipat.gr !
 

(η Γραμματεία του Τμήματος είναι σχεδόν πάντα ανοικτή για τους φοιτητεσ/τριες, εντούτοις για ευνόητους λόγους -ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΙ Η ΔΙΕΚΠΑΙΡΕΩΣΗ ΠΟΛΛΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ-, θα ήταν γόνιμο και παραγωγικό για όλους, η ενημέρωση ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ μέσω της ιστοσελίδας, Η ΟΠΟΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ ΑΜΕΣΑ από ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ όλα ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ)

 
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΠΟΠΤΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΥΣ (ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ Κ ΕΓΚΡΙΣΗ) ΩΣ ΤΙΣ 15 ΜΑΪΟΥ 2013

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΤΕΘΕΙ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΙΣ 10/12/2012 ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΤΙΣ 10/6/2013 ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ.

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΤΥΧΙΟ

ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ  ΜΕ:

  1. ΜΑΘΗΜΑΤΑ (σύμφωνα με τον οδηγό σπουδών)
  2. ΠΡΑΚΤΙΚΗ: ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ- ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ  ΑΣΚΗΣΗΣ (ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ)
  3. ΠTYXIAKH: ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Κ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΕΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΤΙΣ ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΜΠΟΡΟΥΝ  ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ. ΚΑΤΟΠΙΝ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΝΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΟΥΣ. 

                                                        ΑΠΟ  ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ