ΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΗΣ/ΗΜΕΡΙΔΑΣ
Δευτέρα, 04 Μάρτιος 2013 07:17


ΠΡΟΣ: ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Την Παρασκευή 8/3/2013 η προσέλευση και ενεργή παρουσία όλων των φοιτητών είναι υποχρεωτική τις παρακάτω ώρες. Ειδικά για τους φοιτητές που έχουν εργαστήριο εκείνη την ημέρα, καθώς η ενεργή παρουσία τους θα ληφθεί ως αναπλήρωση του εργαστηρίου τους αυτού.

Οι φοιτητές των εξαμήνων Β' (2ο) και ΣΤ (6ο) πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στο χώρο του ΤΕΙ από τις 09:00 έως τις 15:00.

Οι φοιτητές των εξαμήνων Δ' (4ο) & Ζ (7ο) πρέπει υποχρεωτικά να βρίσκονται στο ΤΕΙ από τις 13:00 έως και το τέλος της συναυλίας.

Θα υπάρχουν λίστες από τους καθηγητές των μαθημάτων σας οι οποίοι σε ανύποπτη χρονική στιγμή κατά τη διάρκεια των παραπάνω ωρών θα συλλέξουν τις υπογραφές/παρουσίες σας.

Η παρουσία/βοήθειά σας άλλωστε μας είναι πολύτιμη, καθώς όπως βλέπετε από το πρόγραμμα της ημέρας, πέρα από την Ορκωμοσία, στο Παράρτημα θα λαμβάνουν μέρος πολλά άλλα δρώμενα που έχουν άμεση σχέση με το επάγγελμά σας. Και στα οποία μπορείτε να βοηθήσετε για την άριστη ολοκλήρωσή τους, στη δυνατότητα του καθενός - είτε αυτό σημαίνει πράγματι βοήθεια, είτε παρακολούθηση για παράδειγμα των ομιλιών και της έκθεσης εταιριών Οπτικών Ειδών, τα οποία διοργανώνονται για δική σας ενημέρωση.
Θεωρούμε λοιπόν ότι είναι χρήσιμο και για εσάς να παρευρεθείτε τις παραπάνω ώρες.
Το χρονοδιάγραμμα εκείνης της ημέρας καθώς και για το τί ακριβώς χρειάζεται να γίνει από όλους εμάς θα ανακοινωθούν σύντομα.