2η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΠΤΙΚΗΣ & ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ
Τρίτη, 12 Φεβρουάριος 2013 17:26
Αγαπητοί συνεργάτες και σπουδαστές,

Με χαρά σας ενημερώνουμε ότι η πρώτη τελετή καθομολόγησης των πτυχιούχων του Τμήματος Οπτικής & Οπτομετρίας του Τ.Ε.Ι. Πατρών ορίστηκε για την Παρασκευή 8 Μαρτίου 13:00 (δείτε την σχετική ανακοίνωση).

Μετά από βούληση των ίδιων των φοιτητών, μετά την συνεχή επικοινωνία μας με τις εταιρείες του κλάδου για την άρτια ενημέρωση των σπουδαστών, και μετά την Πρότυπη Ημερίδα Εταιριών που στέφθηκε με επιτυχία και ικανοποίηση όλων των εμπλεκομένων τον Δεκέμβριο του 2010, σας ανακοινώνουμε την 2η Ημερίδα Εταιριών την ημέρα της καθομολόγησης (Παρασκευή 8 Μαρτίου, έναρξη 10:00πμ).

Σε αυτήν, εταιρίες οι οποίες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για περαιτέρω ενημέρωση των σπουδαστών, θα προσκαλεσθούν στον χώρο του Τ.Ε.Ι. Πατρών - Παράρτημα Αιγίου όπου θα έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε σε ειδικά θέματα, Οπτικής και Οπτομετρίας ενώ στον εξωτερικό χώρο της κεντρικής αίθουσας όπου θα γίνονται οι διαλέξεις θα πραγματοποιηθεί έκθεση προϊόντων ειδών Οπτικής και Οπτομετρίας υψηλής τεχνολογίας.

Ο γενικός τίτλος της Ημερίδας είναι: "Οπτική και Οπτομετρία σήμερα: τελευταίες εξελίξεις"

Λόγω της ημέρας, να σας ενημερώσουμε ότι θα έχει προσκληθεί και η τοπική κοινωνία του Αιγίου/Πατρών ώστε συνάδελφοι επαγγελματίες και λοιποί πολίτες της περιοχής που θα το επιθυμούσαν, θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις διαλέξεις και να επισκεφθούν το χώρο του τμήματος  σε μιαν εκδήλωση που κατά βάση διοργανώνεται με γνώμονα την ενημέρωση των σπουδαστών του τμήματος Οπτικής & Οπτομετρίας, όλων των εξαμήνων και των αποφοίτων.


Η υπεύθυνη διοργάνωσης                                                      και      Ο προϊστάμενος του τμήματος


Δρ Δήμητρα Μακρυνιώτη                                                                 Δρ Κων/νος Κουτσογιάννης
Επιστημονική Συνεργάτης                                                                  Επίκουρος Καθηγητής ΤΕΙ
Τμήματος Οπτικής και Οπτομετρίας