Διαγωνισμός: Μελέτη και σχεδιασμός ενός εικονικού οπτικού καταστήματος
Τρίτη, 11 Δεκέμβριος 2012 17:36
Διαγωνισμός: Μελέτη και σχεδιασμός ενός εικονικού φαρμακείου ή οπτικού καταστήματος
Ημερομηνία Έναρξης: 07/12/2012
Διαγωνισμός σχεδιασμού με θέμα: «Μελέτη και σχεδιασμός ενός εικονικού φαρμακείου ή οπτικού καταστήματος»

Σχεδιαστές, διακοσμητές, μηχανικοί, άνθρωποι με φαντασία και ευρηματικό νου καλούνται να παρουσιάσουν ένα πλήρες φαρμακείο ή οπτικό κατάστημα.Στόχος του διαγωνισμού είναι η ανάδειξη και ενίσχυση Ελλήνων δημιουργών στο χώρο του σχεδιασμού και η προβολή τους στην αγορά, μέσω των δημιουργιών τους.

Φιλοδοξούμε να εμπνευστείτε πρωτότυπες, πρακτικές, καινοτόμες, και καλαίσθητες λύσεις για έναν εικονικό επαγγελματικό χώρο.

Προϋποθέσεις: Το κατάστημα θα είναι 50μ2 και πρέπει να πληροί τις προδιαγραφές ώστε να μπορεί να πάρει άδεια λειτουργίας από την εκάστοτε αρμόδια αρχή. Ο σχεδιαστής επιλέγει την τοποθεσία, τα ύψη, τα δάπεδα, τους χρωματισμούς, τον εξοπλισμό.

Η προβολή θα γίνει μέσω μιας πινακίδας που θα περιέχει φωτορεαλιστικές εικόνες και σχέδια (μέσω οποιουδήποτε προγράμματος: autocad, 3ds max, archicad, rhino κλπ) της μελέτης του κάθε συμμετέχοντα. Η παρουσίαση θα περιλαμβάνει ότι θεωρεί ο σχεδιαστής απαραίτητο για να παρουσιάσει την ιδέα του. Η πινακίδα θα αποσταλεί σε μορφή jpeg και διαστάσεις 1400x770 pixel, 300dpi, μέχρι 10/03/2013.

Μετά τις 11/03/2013 θα αναρτηθούν όλες οι πινακίδες στην ιστοσελίδα μας όπου θα μπορείτε να ψηφίσετε με like την λύση που σας αρέσει.

ΕΠΑΘΛΑ

1ος ΝΙΚΗΤΗΣ

1000€ μετρητά

δωροεπιταγή 1000€ για αγορές από το κατάστημα ΜΑΝΕΤΑΣ Α. - ΛΥΜΠΕΡΗ Κ. Ο.Ε.

δωροεπιταγή 1500€ για αγορές από την εταιρεία ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε.