ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ 1/11/2012
Τετάρτη, 10 Οκτώβριος 2012 06:47
 
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΣΚΗΣΗ ΑΠΟ 1/11/2012, ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ 22/10/2012, ΚΑΙ ΩΡΑ 11.00μμ., ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΟΥ  ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΑΙΓΙΟΥ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

 

ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΘΑ ΑΝΑΛΥΘΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ.

 

ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ 1Η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ (ΣΕ 4 ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ) ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΣΥΝΟΔΙΝΟΥ (ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00-11:00πμ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΑ)  ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

 

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ!!!  

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΕΙ ΓΙΑ ΣΟΒΑΡΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ Κ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.  ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ.

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ www.pa.teipat.gr

 

Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΟΥΧΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 

              ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ