Στεγαστικό Επίδομα
Τρίτη, 04 Φεβρουάριος 2014 18:58

 Προς δικαιούμενους του στεγαστικού επιδόματος

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Παρακαλούνται οι φοιτητές να μελετήσουν προσεκτικά τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για τη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος.

 

Όσοι φοιτητές δικαιούνται το στεγαστικό επίδομα για το έτος 2014, να συγκεντρώσουν άμεσα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

 

Σε συγκεκριμένες ημερομηνίες -που θα ανακοινωθούν προσεχώς- θα εισέλθουν  στην ηλεκτρονική υπηρεσία e-students  στη διεύθυνση

https://e- students.teipat.gr

χρησιμοποιώντας  το λογαριασμό που διαθέτουν, προκειμένου να καταχωρήσουν σε ειδική διαμορφωμένη σελίδα τα στοιχεία του δικαιούμενου του στεγαστικού επιδόματος (όπως IBAN κ.λ.π.)  σύμφωνα με τις οδηγίες που θα δίδονται εκεί !!!

 

 

Αφού καταχωρήσουν τα στοιχεία στην ανωτέρω ηλεκτρονική διεύθυνση, με συμπληρωμένη την αίτηση με τα στοιχεία του δικαιούμενου του στεγαστικού επιδόματος και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, θα προσέλθουν στο τμήμα Σπουδαστικής Μέριμνας προκειμένου να τα καταθέσουν.

 

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φοιτητών του Παραρτήματος Αιγίου, αναμένεται αρμόδιος υπάλληλος του τμήματος Σπουδαστικής Μέριμνας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας να έρθει στο Αίγιο σε συγκεκριμένη ημερομηνία που θα ανακοινωθεί προσεχώς.

 

ΤΜΗΜΑ ΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ Τηλ. 2610-369013

 

 

Εκ της Γραμματείας του τμήματος